Program in predstavitve
Za prenos predstavitev govorcev kliknite na naslov predavanja.
8:30–9:30 |
Prihod in registracija udeležencev |
9:30–10:00 |
UVOD V SREČANJE
dr. Tatjana Zagorc, direktorica GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij
Pozdravni nagovori
mag. Janez Rebec, predsednik UO GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij
dr. Aleksandra Pivec, ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
|
10:00–12:00 |
PRVI DEL: INTELIGENTNO PARTNERSTVO
Kolektivna inteligenca
Mark Turrell, strateg in podjetnik ORASCI
Mesto domače pridelave in predelave hrane v trajnostnem turizmu
Guy Bigwood, izvršni direktor GDS-Index
Smernice na področju HoReCa in vzpostavitev zaledne podpore pri medpanožnem sodelovanju za trajnosti razvoj v Sloveniji
Klavdija Perger, direktorica Turistično gostinske zbornice Slovenije
Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomije Slovenije 2019-2023
mag. Maja Pak, direktorica STO
Podpis memoranduma med SRIP HRANA IN SRIP TURIZEM
|
12:00–12:30 |
ODMOR S PRIGRIZKOM |
12:30–14:00 |
DRUGI DEL
Analiza poslovanja živilske panoge v 2018
Dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta
Pravni vidiki sprememb zemljiške zakonodaje
Dr. Branko Korže, Ekonomska fakulteta
Resolucija »Naša hrana, podeželje in naravni viri po 2021«
Dr. Darja Majković, generalna direktorica Direktorata za kmetijstvo, MKGP
Razprava
|
14:00 |
KOSILO |
|
|
|
|
Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.
Piran 2001, Čatež 2002, Portorož 2003, Dravograd 2004, Bled 2005, Brdo pri Kranju 2006, Radenci 2007, Ljubljana 2008, Ptuj 2009, Moravske Toplice 2010, Laško 2011, Laško 2012, Portorož 2013, Portorož 2014, Portorož 2015, Nova Gorica 2016, Bled 2017, Ljubljana 2018, Bled 2019