od 9.00 do 9.50
|
Prihod in registracija udeležencev
(klepet ob jutranji kavi in prigrizku na terasi hotela GH Bernardin)
|
10.00
|
Nagovor predsednice GZS-ZKŽP, Anke Miklavič Lipušček
Uvod v 14. Srečanje, dr. Tatjana Zagorc, GZS-ZKŽP
|
|
KJE SMO?
|
10.15 – 10.40
|
Ocena razmer v kmetijstvu in živilstvu in aktivnosti ministrstva
mag. Dejan Židan, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje
|
10.40 – 11.20
|
Pregled poslovanja kmetijskih in živilskih podjetij v letu 2013
doc. dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta
|
11.20 – 11.40
|
Makroekonomsko okolje 2014 – kje je prostor za inovativnost?
Bojan Ivanc, Gospodarska zbornica Slovenije
|
11.40 – 12.30
|
ODMOR
|
|
KAKŠNI SMO?
|
12.30 – 13.00
|
Uporaba inovacij v živilstvu kot generator rasti
Dr. Volker Heinz, Nemški Inštitut za živilske tehnologije
|
13.00 – 13.30
|
Inovacije – komu so namenjene
Toni Balažič, Mercator
|
13.30 – 14.00
|
Potrošnik je kralj
Zenel Batagelj, Valicon
|
14.00 – 14.30
|
ODMOR
|
14.30 – 15.00
|
Družbena odgovornost in prostor za dialog
Prof. Dr. Guido Ruivenkamp, Univerza za humanistične študije Utrecht
|
15.00 – 15.30
|
Okolje – realnost in čarobnost
Prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj, Biotehniška fakulteta
|
15.30 –
|
DRUŽENJE
|